Dolar 32,4349
Euro 34,7993
Altın 2.432,75
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 14°C

Milletvekili Güvenç’ten Toki müjdesi

Milletvekili Güvenç’ten Toki müjdesi
2

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 210 konut yapılacağının müjdesini verdi.

Kurumsal Web Tasarım

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 210 konut yapılacağının müjdesini verdi. 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret eden Güvenç ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak şehrimizin yatırımlarını yakından takip etmeye devam ediyoruz. Birçok projenin takipçisiyiz ama özellikle toplu konut alanında hemşerilerimize daha iyi hizmet vermek için önemli çalışmalar yürütüyorduk. Bu kapsamda TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’u ziyaret ederek, çalışma ekibiyle beraber Kahramanmaraş’ımızın taleplerini görüştük. Öncelikle ilgilerinden dolayı sayın başkana teşekkür ediyorum. Yaptığımız ziyaretten çıkan önemli bir müjdeyi hemşerilerime duyurmak istiyorum. Kahramanmaraş’ımızın Pazarcık ilçesinde 2. etap 210 Konut (+2kd) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’nin ihalesinin 11 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak.

Toplu konut anlamında önemli hedeflerimiz var, iş birliği içerisinde şehrimize çok daha fazla projeler kazandıracağız . Dünya çok zorlu bir süreçten geçiyor fakat Türkiye’miz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hiç olmadığı kadar güçlü bir duruş sergiliyor ve görüyorsunuz anlaşma masaları Türkiye’nin ev sahipliğinde yapılıyor. Bu ve birçok zorluklara rağmen bizler halkımıza müjdeler verebiliyoruz, işte bu da ülkemizin gücünün bir göstergesi. Bu gün bu ülkeye ve ülke ekonomimize yapılan saldırılar var ise halka sağlanan bu imkanlardan dolayıdır. Bu anlamda hiç korkmadan çalışıyoruz, gelecek bizim ve çocuklarımızın olacaktır. Çocuklarımız daha güzel, zengin ve daha gelişmiş bir ülkede yaşayacaklar. Bizim gücümüz millet, bizim sizin duanızdan başka gücümüz yok, bizim sandıktan başka gücümüz yok. Tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum, yeni müjdelerler buluşmak dileğiyle.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.