Dolar 32,4994
Euro 34,8692
Altın 2.481,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Mi̇lletveki̇li̇ Bi̇len Emette, “2023E Doğru Şehi̇r Buluşmaları” Programına Katıldı

MİLLETVEKİLİ BİLEN EMET’TE, “2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI” PROGRAMINA KATILDI

AK Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla başlatılan “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” çerçevesinde AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Emet ilçesini ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

İlçede önce Emet Belediye Başkanlığını ziyaret eden Manisa Milletvekili Bilen’i başkanlık makamında ağırlayan Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, başta alt yapı olmak üzere ilçede yapılan çalışma ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarete, AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, AK Parti Kütahya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kızıltan, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Emet İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Emet Kadın Kolları, AK Parti Emet Gençlik Kolları da katıldı.

İlçe Teşkilatı ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Manisa Milletvekili Bilen Emet Belediye Çok Amaçlı Salonunda partililerle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Emet Ziraat Odası, Emet Kızılay’ı ziyaret eden Milletvekili Bilen, daha sonra Emet Bor İşletme Müdürlüğünde işçilerle birlikte akşam yemeği yedi. Buradaki yemeğe proje çerçevesinde Hisarcık ilçesinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Hisarcık teşkilatı da katıldı.

Her iki milletvekilli de ziyaretlerle ilgili yaptıkları açıklamalarda, 2023 seçimleri için hız kesmeden saha çalışmalarına devam ettiklerini, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerini de zaferle sonuçlandırmak adına sıkılmadık el, girilmedik gönül ve çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirttiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.