Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 25°C

Meraklıları İçin Valorant Epin

Valorant epin Valorant oyununda kullanılabilen oyun içi öğeleri veya özellikleri satın almak için kullanılan bir ödeme yöntemidir.

Meraklıları İçin Valorant Epin
2

Valorant epin Valorant oyununda kullanılabilen oyun içi öğeleri veya özellikleri satın almak için kullanılan bir ödeme yöntemidir. Oyuncular e-pin satın alarak bazı oyun içi özelliklerin kilidini açabilir veya oyun içi para birimi “Radiant” satın alabilirler. Valorant epin, oyunda kullanmak üzere çeşitli öğeler satın almak için kullanılabilir.

Kurumsal Web Tasarım

Valorant Oyununu Kimler Oynuyor

 Valorant, özellikle gençlerin evlerde ve internet kafelerde kıyasıya mücadele ettiği bir oyundur. Beş kişilik iki takımın birbiriyle mücadele ettiği bir oyunda, bir taraf savunurken diğer taraf hücum eder. Saldıran tarafın amacı, hedef üzerine Spike adı verilen bir alet yerleştirmektir. Savunma ekibi onu durdurmaya çalışır. İki yarı ve toplam 24 Raunttan oluşan oyunu 13 puanla takım kazanıyor.

Birinci şahıs ve taktik atış modunda oynanan oyun, farklı özelliklere sahip karakterleri ve benzersiz silahları ile rekabeti üst düzeye çıkarıyor. Cesur karakterler; Breach, Breamstone, Cypher, Jett, Phoenix, Raze, Sage, Sova ve Vipur. Dünyanın her yerinde oynanabilen bir oyun için minimum sistem gereksinimleri;  Intel Core i3, AMD A8 veya benzeri işlemcilere sahip Windows 7-8 işletim sistemi. Ek olarak, bu oyunu oynamak için, bilgisayarınızda 4 GB belleğe sahip bir NVIDIA GeForce GT 730 ekran kartına ihtiyacınız var.

Valorant Oyun Özellikleri

Valorant dünyanın her yerinde tek sunucuda oynanabilen bir oyundur. Spike adı verilen bir cihazı patlatmak oyunun temel amacıdır. Oyunda hücum eden takım rakibin alanına bir cihaz yerleştirmeye çalışırken, savunan takım buna engel olmaya çalışıyor. Spike oyunun her turunda hücum eden takımın bir oyuncusunun yanına gelir ve G tuşu ile rakibin sahasında belirli yerlere kurulur. Cihazın kurulumu 4 Saniye sürer. Çivi yerleştirildikten 45 saniye sonra patlar. Yüksek patlayıcı gücü nedeniyle bölgedeki tüm oyuncuları öldürür. Spike patlarsa, saldıran taraf raundu kazanır.

Spike takıldığında, savunan, cihazı devre dışı bırakabilir. Spike yok edilirse, savunan takım raundu kazanır. Oyunu kazanmanın bir başka yolu da, damla patlamadan önce rakip takımın tüm üyelerini yok etmektir. En çok puana sahip olan takımın galip geleceği Valorant’ta mücadele ve heyecan son ana kadar devam edecek.

Valorantı Daha İyi Oynamak İçin Ne Yapmalısın?

Valorant oynamanın çok basit taktiklerini bilmek kendimizi geliştirmemiz için yeterlidir. Valorant’ta daha iyi olmak için önce bol bol pratik yapmalı ve videoları izlemelisiniz. Pratik yaparak hızınızı artırabilir ve kartlarda ustalaşabilirsiniz. Valorant, taktiksel bir nişancı oyunudur. Bu nedenle kullanılan ekipmanlar da oldukça önemlidir. Hızlı tepki veren ve rahat kullanım sunan bir mouse ile performansınızı artırabilirsiniz.

 Hızlı hareket etmek önemli olmakla birlikte, yürürken ortam seslerini duymak ve fotoğraf çekerken durmak da performansınızı etkiler. Burada oyun sırasında kullanılan kulaklık ve klavye gibi araçların uygunluğu önemlidir. Ekibinizle hızlı bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayan bu cihazlar sayesinde taktiksel operasyonlarınız çok daha kolay olacaktır. Volarant epin için ihtiyacınız olan pinleri https://www.epindigital.com/valorant-vp sitesinden sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.