Dolar 32,2796
Euro 34,7566
Altın 2.401,96
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C

Kütahya Si̇ber Suçlarla Mücadele Şubesi̇ Vatandaşları Uyarıyor

KÜTAHYA SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBESİ VATANDAŞLARI UYARIYOR

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından, SİBERAY programı çerçevesinde il genelinde sürdürülen farkındalık ve bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

6-7 Eylül tarihinde işyerlerine yönelik yapılan bilgilendirme faaliyetleri çerçevesinde; toplam 48 işyeri ve 517 şahsa yönelik Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık ve Teknoloji Bağımlılığı konularında bilgilendirme yapıldı.

Ekipler işyerlerine afiş astı halka da el broşürü dağıtımı yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan SİBERAY projesi, internet ve sosyal medya kullanımının her geçen gün artmasıyla ortaya çıktı.

Siber ortamda işlenen suçların oranın da yükseldiğini bildiren yetkililer, özellikle, çocuklar ve gençlerin risk altında olduğuna işaret ediyor. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü; siber suçlarla mücadele için SİBERAY projesini hayata geçirmişti.

Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, güvenli internet için sanal ortamı 7 gün 24 saat tarıyor. İnternet dolandırıcıları ve kara propaganda üreticileri tek tek tespit ediliyor. Siber zorbalara gecikmeden müdahale ediliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.