Dolar 32,6004
Euro 34,8280
Altın 2.491,99
BİST 9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Memduh Büyükkılıç’tan ‘Erciyes’ övgüsü

Memduh Büyükkılıç’tan ‘Erciyes’ övgüsü
2

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin yüz akı olarak nitelediği Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Hacılar Kapı’da incelemelerde bulunarak, yerli ve yabancı turistler ile buluştu, işletmeleri gezdi, ziyaretçilerle sohbet etti.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Bulduğu her fırsatta özellikleri hafta sonlarında vatandaşlarla buluşmaya özen gösteren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın bu kez durağı Kayseri’nin turizm gözdesi Erciyes Kayak Merkezi oldu. Büyükkılıç, beraberinde Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı ile Erciyes Hacılar Kapı mevkiinde tesisleri inceleyerek bilgi aldı, kayak severlerle bir araya geldi. 

Başkan Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı’da yaptığı açıklamada, Erciyes’i, ‘Türkiye’nin yüz akı’ olarak niteleyerek şunları paylaştı: “Türkiye’mizin yüz akı Erciyes’imizdeyiz. Dünya standartlarının üstünde diyeceğimiz boyutta bir kayak merkezi. Her şeyden önce gelinliğini giymiş olan Erciyes’imiz pırıl pırıl, bembeyaz, haşmetiyle ben buradayım, Anadolu’nun kalbindeyim diyor. 19 mekanik tesisi, yaklaşık 40 pisti, 130 kilometre pist uzunluğu ile modern, çağdaş, her türlü fırsatı veren ve her boyuttaki kayakçımıza hitap eden birbirinden adeta gün boyunca rahatlıkla geçiş yaparak kayabilecekleri bir ortamı sağlayan Erciyes’imizdeyiz. Gerek değişik ülkelerde, gerekse ülkemizin değişik şehirlerden gelen vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin adeta uğrak yeri olmaya başladı. Ben her şeyden önce bu Kayak Merkezini bizlere kazandıran değerli Haseki başkanımıza teşekküre ederken buranın profesyonelce işletilmesinde her zaman fedâkarca emeğini esirgemeyen genel müdürümüze teşekkür etmek istiyoruz. Sağ olsun var olsunlar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.