Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Memduh Büyükkılıç’tan 8 Mart mesajı

Memduh Büyükkılıç’tan 8 Mart mesajı
2

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayasıyla bir mesaj yayımladı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şöyle konuştu: 

“Toplumun ve ailenin temel taşı olan kadınlarımız, fedakârlığın, gücün, dayanışmanın ve sevginin her zaman kaynağı olmuştur. Tüm zorlukların karşısında dimdik durabilmiş, sosyal, siyasal ve daha birçok alanda önemli roller üstlenmiştir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)  bir hadisinde ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ buyurarak kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu bizlere göstermiştir. Kadın annedir, kadın eştir, kadın şefkattir, kadın güçtür, kadın sevgidir. Temsil ettiği her duyguyu gönlünde barındırır.”

“NİCE TÜRK KADINI ŞANLI TARİHİMİZDE YER ALMIŞTIR”

Tarihte çok önemli mücadelelerde kadının rolüne vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, “Tarihimizde nice kadınlar vardır ki, kahramanlıkları ve büyük mücadeleleriyle adından söz ettirmiştir. Öyle ki, Nene Hatun, Fatma Bacı, Şerife Bacı gibi nice Türk kadını şanlı tarihimizde yer almıştır. Toplumun gücü önce kadından sonra birlik ve beraberlikten doğar” diye konuştu.

Büyükkılıç, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Bir gün değil her gün değerlerini anlayacağımız kadınlarımızın, fedakâr annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, varlıklarıyla hayatımıza, dünyaya sevgi ve şefkat katan tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

YanıtlaYönlendir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.