Dolar 32,3029
Euro 34,9792
Altın 2.443,61
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Memduh Büyükkılıç’a kültürel ziyaret – İGF HABER

Memduh Büyükkılıç’a kültürel ziyaret – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde Kayseri’yi, ulaşımdan turizme, kültür sanattan spora, eğitimden sağlığa birçok konuda daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Başkan Büyükkılıç ise çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ile istişarelerine devam ediyor.

Bu kapsamda, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberindeki heyet, Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.  Ankara’da yaptığı çalışmalar sonucunda Kayseri Devlet Tiyatrosu’nun kurulmasına vesile olan Büyükkılıç, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette misafirleri ile samimi ve sıcak bir ortamda sohbet ederek, kültür sanat ve turizm alanında kentte gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kayseri’nin kadim bir kültür mirasına ve doğal güzellikleri ile büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğuna değinen Başkan Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu potansiyelin farkındayız ve en iyi şekilde değerlendirmek için kamu kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Her önemli çalışmamızda olduğu gibi bu alandaki projelerimizde de emeği geçen idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberindeki heyet belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için de kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberindeki heyet de Büyükkılıç’a kültür sanat ve turizm alanındaki çalışmaları ve bu alana desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.