Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var

Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var
2

Senaryosu Esma Şevik imzası taşıyan ve yönetmenliğini Yunus Şevik’in yaptığı “Korku Takvimi” isimli sinema filminin güzel ve başarılı ismi Melisa Seda, yaptığı açıklamayla dikkatleri çekti.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – 13 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan “Korku Takvimi” isimli sinema filminin ünlü başrol oyuncusu Melisa Seda, sosyal medya üzerinden gelen bir soruya öyle bir cevap verdi ki kafaları karıştırdı.

Bir hayranının siz sanatçılar bazen çok açılıp saçılmıyormusunuz? Sorusuna güzel oyuncu Melisa Seda, “Teşhir sanatın içinde var benim fikrim, teşhir edemeyen sanatçı olamaz. Biz teşhirden besleniriz. Aksini iddia eden çok arkadaşım var tabi ama hepsi içten içe kendisini teşhir ettiğini biliyor aslında her sanatçı ruhundaki teşhirci duyguyu kabullenirse yolu açılıyor” dedi.

Beyaz perdede sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Melisa Seda, ortaya attığı teşhir konusuyla filmiyle birlikte çok konuşulacak gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.