Dolar 32,5842
Euro 35,0317
Altın 2.460,71
BİST 9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Melis Fis’ten ‘Bi’ akustik çalışma daha

Melis Fis’ten ‘Bi’ akustik çalışma daha
2

Melis Fis, çok sevilen akustik çalışması Bi’ Gitar Bi’ Vokal’in ikinci bölümüyle geliyor. “Bi’ Gitar Bi’ Vokal – Part II” 17 Mart’ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayında.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – “Bi’ Gitar Bi’ Vokal – Part II”de Türkçe pop müziğinin yetenekli ismi Melis Fis’in sesinden 4 akustik şarkı yer alıyor.

Ep’de sözü ve müziği Fis’e ait olan “Trajikomedi” ve “Uyku Yok”un haricinde Söz ve müziği Melis Fis, Çağan Keskin ve Dorukhan Doruk imzalı olan “Biz Neyiz?” ile Onurr’un sevilen parçası “Deniz Tuzu”nun da akustik versiyonları yer alıyor.

Akustik Ep’de yar alan 4 şarkıda gitarda Gökhan Ulusoy yer alırken düzenlemeler yine Sezer Dinç imzalı. Albümün çıkış parçası olarak ise Deniz Tuzu seçildi.

“Bi’ Gitar Bi’ Vokal- Part II”e yer alan şarkılar içinse Meji İstanbul’da özel performans klipleri çekildi.

Cem Kılıç yönetmenliğinde çekilen kliplerde sanat yönetimi ve styling ise Bedirhan Taşçı imzalı. Dinleyiciyle bu hafta ilk olarak Deniz Tuzu performans videosu paylaşılacak. Her hafta yeni bir performans klibi ise Melis Fis sevenlerle buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.