Dolar 32,5011
Euro 34,6246
Altın 2.481,40
BİST 9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Mehmet Zeybek’ten üniversite öğrencilerine destek

Mehmet Zeybek’ten üniversite öğrencilerine destek
2

Mehmet Zeybek’ten üniversite öğrencilerine destek… Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ülkemizin farklı şehirlerinden ilimizdeki üniversitelere eğitim almak için gelen öğrencilere belediyenin kapılarını sonuna kadar açtı. ‘Kale Kart’ uygulaması ile şehir dışından gelerek adreslerini Afyon’a taşıyan öğrencilere indirim fırsatı Mehmet Zeybek’ten…

Kurumsal Web Tasarım

        Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesinde (AFSÜ) eğitim görmek için ilimize gelecek olan üniversite öğrencileri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla  şehir dışından gelerek ikametgâhlarını Afyon’a almaları şartıyla  Belediyenin ulaşım ağından sosyal tesislerimize kadar indirimden faydalanacaklar.

       Şehir dışından gelmek şartıyla ulaşımdan sosyal tesislerimiz ve hanımlar lokalinin aktivitelerimizin indirim imkanlarından faydalanmak isteyen üniversite öğrencilerinin öncelikle ikametgâhlarını Afyon’a almaları gerekiyor.

        Başvuru yapacak olan öğrencilerimizin ikametgâh belgesinin yanı sıra, Nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenci belgesi ve 2 adet fotoğraflarını beyazmasa@afyon.bel.tr adresine mail olarak gönderebilirler. Öğrencilerimiz başvurularını belediyemiz Beyaz Masa Birimine gelerek de yapabilirler.

       Şehir dışından Afyon’a eğitim için gelecek tüm öğrencilerin yanında olduklarını söyleyen Zeybek, her türlü sıkıntı ve taleplerini Belediyemize bildirebileceklerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.