Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Mehmet Zeybek Aliihsanpaşa Mahallesinde: ”Halkımızın Emrindeyiz”

Mehmet Zeybek Aliihsanpaşa Mahallesinde: ”Halkımızın Emrindeyiz”
2

Mehmet Zeybek Aliihsanpaşa Mahallesinde: ”Halkımızın Emrindeyiz” Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Cuma ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Her hafta farklı bir mahallede halk ile bir araya gelen Zeybek, bu kez de Aliihsanpaşa Mahallesinde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet Zeybek’e ziyaretlerinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur eşlik etti. Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven, Cuma namazını Aliihsanpaşa Camii’nde kıldıktan sonra mahalle sakinleri ile görüştü. Zeybek, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, istişarelerde bulundu.

 Mehmet Zeybek, mahallede gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret sonrasında Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş ve çok sayıda vatandaşla birlikte muhtarlık hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Her zaman hazırız

Uyum ve iş birliği çerçevesinde açılış töreninde konuşan Zeybek, muhtarların taleplerini yerine getirmek için her zaman hazır olduklarını belirterek; “Göreve geldiğimiz andan itibaren muhtarlarımıza müstakil bir muhtarlık binası yapmayı hedefliyorduk. Söz verdiğimiz gibi Aliihsan Paşa Mahalle Muhtarlığı Binası yapımı tamamlandı ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Mahalle muhtarlığı binamızın güzel işlere imza atmasını, burada görev yapan arkadaşlarımızın da faydalı hizmetler yapmasını temenni ediyorum, hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Halk ile her zaman iç içeyiz

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in taleplere karşılık vermek için her zaman halk ile iç içe olduğunu belirtti. Yurdunuseven, şöyle konuştu; “Her hafta olduğu gibi Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile birlikte mahallelerimize yaptığımız ziyaretlere devam ediyoruz. Başkanımız ile birlikte sorunları yerinde tespit ederek hemşerilerimizle buluşuyoruz. Mahalle muhtarlığı binamız hizmete hazır hale getirildi. Aliihsanpaşa Mahalle Muhtarlığı binası tüm talebe cevap verecek, Türkiye’ye örnek olacak bir bina oldu. Muhtarlarımız bizim Cumhurbaşkanı’mızın temsilcileridir. Başkanımız Mehmet Zeybek başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Zeybek’in bir dizi ziyaretler yaparak yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüğünü aktaran Vali Gökmen Çiçek, kurumlar arasındaki uyumun yatırımlara yansıdığını belirtti. Valimiz Çiçek, “Belediye Başkanımız ve muhtarımızın talebi doğrultusunda; güzel bir konumda, bahçesi olan, talebi karşılayan muhtarlığımıza ve vatandaşlarımıza yakışır bir yer yaptığı için Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Cuma namazı sonrası yaptığımız ziyaretler çok verimli geçiyor. Yine güzel bir açılışta birlikteyiz. Belediye olarak hiçbir mahalleyi ihmal etmemeye çalışıyorlar, gönüllere dokunuyorlar. Özellikle yapılan bu binanın bahçeli olması beni çok mutlu etti. ‘Çalışkan Belediyenin Çalışkan Başkanına’ sonsuz teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.