Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 17°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Mehmet Savran orucunu depremzedelerle açtı

Mehmet Savran orucunu depremzedelerle açtı
2

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftarda orucunu Nevşehir’de misafir edilen depremzedeler ile birlikte açtı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kahramanmaraşlı depremlerin ardından farklı kentlerden gelerek aileleri ile birlikte Nevşehir’de misafir edilen depremzedeler ile bir araya geldi. Eşi Nejla Savran ile birlikte Özel Zeki Soyak Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda katıldığı iftar programında, depremzede vatandaşlarla sohbet eden Savran, vatandaşların rahmet ve bereketin yaşandığı Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik etti.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların acısı ile buruk bir şekilde bu mübarek ayı karşıladıklarını ifade eden Başkan Savran,  hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diledi. On bir ayın sultanı ramazanın birçok güzelliği içerisinde barındırdığına işaret eden Başkan Savran, “Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği on bir ayın sultanı ramazan, paylaşmak ve yardımlaşmak demektir.Allah’ın izniyle, bir arada olduğumuz ve yüreklerimiz bir attığı müddetçe üzerinden gelemeyeceğimiz hiç bir problem yoktur. Bakınız, deprem bölgesi hızlı bir şekilde toparlanıyor. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız. Bizde Nevşehir Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla depremzede vatandaşlarımızın yanında olacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.