Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
BİST 10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Mehmet Savran depremzedelerle bayramlaştı

Mehmet Savran depremzedelerle bayramlaştı
2

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Nevşehir’de misafir edilen depremzede ailelerle bayramlaştı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, depremlerin ardından, evi yıkılan veya hasar gören ve ardından geldikleri Nevşehir’de Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurtlarına yerleştirilen aileleri ziyaret etti. Sevdiklerinden ve memleketlerinden uzak ilk bayramlarını geçiren afetzede aileler ile bir süre sohbet eden ve bayramlarını tebrik eden Belediye Başkanı Savran ve AK Parti Milletvekili Adayı Özgün, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Savran, “Covid-19 salgının ardından yaşadığımız deprem felaketi hepimize çok zor ve acı günler yaşattı. O yüzden bu bayramda bir tarafımız yaralı ve buruk. İlk günden bu yana Nevşehirliler olarak, depremde zarar gören vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor, yaraları birlikte sarmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ramazan Bayramını kutladığımız bu günlerde de şehrimizde misafir ettiğimiz tüm vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.