Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

MASKİ’den Akhisar’da gece mesaisi

MASKİ’den Akhisar’da gece mesaisi
2

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesinde içme suyu terfi hattında meydana gelen arızaya kısa sürede müdahale etti. Soğuk havaya rağmen mesai mefhumu gözetmeden gece saatlerine kadar çalışan ekipler vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamasına izin vermedi.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede sorunsuz altyapı için çalışıyor. Akhisar merkezde 800’lük içme suyu terfi hattında arıza meydana geldi. Akhisar ekipleriyle birlikte kısa sürede organize olan MASKİ, çalışma yapılacak olan alanı tüm güvenlik önlemlerini alarak hazır hale getirdi. Yapılan derin kazı sonrasında hatta ulaşan ekipler, ilk olarak hattın içindeki suyu boşalttı, tahliye vanaları açıldı, vidanjörlerle çekim yapıldı. Daha sonra yapılan müdahale ile hat yeniden sağlıklı hale getirildi. Gece saatlerine dek yapılan özverili çalışma ile soğuk havaların etkili olduğu şu günlerde Akhisar’da ikamet eden vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamasına izin verilmedi. Çalışmada Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan da bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa’mızın 17 ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Manisalı hemşehrilerimize sağlıklı altyapı sağlamak amacıyla gece gündüz çalışmalar yapıyoruz. Akhisar ilçemizde bulunan 800’lük içme suyu terfi hattında arıza meydana geldi. Ekiplerimiz hemen bölgeye intikal ederek iş sağlığı ve güvenliği çerçevesinde uygun çalışma ortamını hazırlayarak çalışmalarına başladılar. İçme Suyu Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerimiz herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına tüm önlemleri alarak hızlı müdahale sağladı. Akhisar ilçemizde ve merkezde görev yapan İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz çalışmalarını sabaha karşı tamamladılar. Ekip arkadaşlarıma yapmış oldukları özverili çalışma dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.  
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.