Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

MASKİ’de sürücü ve operatörlerin eğitimleri devam ediyor

MASKİ’de sürücü ve operatörlerin eğitimleri devam ediyor
2

MASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde yürütülen çalışmalara daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına personellerine yönelik Soma ilçesinde sürücü ve iş makinesi operatörlerine eğitim verdi.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü, kaliteli ve daha hızlı hizmet üretmek adına personeline yönelik kurum içi eğitimlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından Kanalizasyon Daire Başkanlığından üst yapı bakım onarım ustası ve İçme Suyu Daire Başkanlığından operatör ile Soma ilçesinde görev yapan personellerine “Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi” verdi. Eğitim kapsamında iş makineleri kullanıcılarına ve araç sürücülerine yönelik verilen eğitimlerin ne denli önemli olduğuna dikkat çeken MASKİ Genel Müdür yardımcısı Erman Aydınyer, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına kurum içi eğitimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Personellerimizin çalıştıkları iş dallarında daha da bilgili olmalarını sağlıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız eğitimlerinde meyvelerini aldığımızı görüyoruz. Artık ekiplerimiz tam donanımlı sahada görev yapıyor olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.