Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 17°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Maskeyi̇ Bırakınca Hastalıklar Çoğaldı

SOĞUK HAVALARIN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE HASTA OLAN VEYA ÖNLEM ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIN UĞRAK ADRESİ AKTAR DÜKKÂNLARI OLDU.

Soğuk havaların başlamasıyla birlikte hasta olan veya önlem almak isteyen vatandaşların uğrak adresi aktar dükkânları oldu.

Kurumsal Web Tasarım

Son zamanlarda artan soğuk algınlığına bağlı hastalıklarla birlikte aktar dükkânlarında oluşan yoğunluk dikkat çekiyor. Vatandaşlar hastalıklara karşı bitkisel ürünleri tercih ediyor. Eskişehir’de aktar dükkânı işletmecisi olan Koray Özkılıç, son zamanlarda en çok satılan ürünlerle ilgili bilgiler verdi. Koray Özkılıç, vatandaşlar genel olarak maske takmayı bıraktığı için hastalıkların daha bulaşıcı olduğunu söyledi. Özellikle vücut ısısını arttıran ürünlerin daha çok rağbet gördüğünü belirten Özkılıç, “En çok vücudun savunmasını arttıran antioksidan özelliği olan ürünler satıyoruz. Propolis, ıhlamur, zencefil, zerdeçal, havlıcan, tarçın, karanfil ve kebabiye yoğun ilgi görüyor. Yani vücudu kızıştıran ürünler çok satılıyor. Soğuk sıcak hava değişimleri sık yaşandığından insanlar çok çabuk hastalanıyor. Artı olarak maske takmayı bıraktığımız için birbirimize çok çabuk grip ve nezle bulaştırabiliyoruz. Bu sebeple saydığım ürünler çok satılıyor. Belirttiğim ürünler grip gibi hastalıklara da iyi geliyorlar” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.