Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Markaya Özel Islak Mendil

<strong>Markaya Özel Islak Mendil</strong>
2

Bursa ıslak mendil çeşitleri firmalar tarafından istenilen baskı uygulanarak üretilir. Islak mendiller hayatın her alanında her yaştan insan tarafından sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Evde okulda iş yerinde arabada hastanede ve daha pek çok farklı alanda pratik yoldan hijyen sağlamak adına ıslak mendiller oldukça kullanışlıdır.

Kurumsal Web Tasarım

Islak mendillerin baskılı mendil ve baskısız ıslak mendil çeşitleri vardır. Islak mendiller çoklu paketler halinde ya da tek kullanımlık paketlerde üretilerek satışa sunulmuştur. Islak mendil firmaları tarafından üretimi ve satışı yapılan ıslak mendiller müşterilerden gelen talepler doğrultusunda istenilen şekilde üretilir. Faypack sitesini ziyaret ederek satın alabilirsiniz.

Baskılı Islak Mendil Avantajları Nelerdir? 

Baskılı ıslak mendil çeşitlerinin firmalar açısından avantajı oldukça fazladır. Tek kullanımlık ıslak mendil paketleri üzerine kendi firma logosunu bastıran firmalar bu sayede ekonomik yoldan etkin bir şekilde kendi şirketlerinin reklamını yapabilir.

Catering firmaları otobüs şirketleri ve daha birçok farklı sektör bu şekilde tek kullanımlık ıslak mendil baskı reklamından faydalanabilir. Tek kullanımlık ıslak mendil sayesinde reklam yapılabildiği gibi müşteri memnuniyeti ve konforu da üst düzeyde sağlanmış olur.  Islak mendil çeşitleri üretici firmalar tarafından istenilen sayıda ve baskı yapılarak üretilir.

 Baskılı ıslak mendil fiyatları ürün sayısına bağlı olarak farklılık gösterir. Ancak genel anlamda baskılı ıslak mendil fiyatları ekonomiktir. Sizler de firmanız için marka logonuzun basılı olduğu ıslak mendil çeşitlerini Faypack sitesinden tercih edebilirsiniz. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.