Dolar 32,3806
Euro 34,7777
Altın 2.412,58
BİST 10.114,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Mardin Yeşilli’den deprem bölgesine yardım tırları

Mardin Yeşilli’den deprem bölgesine yardım tırları
2

Mardin’in Yeşilli ilçesinde Belediye ve Kaymakamlık ve halkın iş birliği ile toplanan 3 tır yardım malzemesi deprem bölgesine gönderildi.

Kurumsal Web Tasarım

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin’in Yeşilli ilçesinde 5 saatte toplanan yardımlar Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için 3 tır yardım malzemesi, 9 iş makinesi, 60 kişilik arama kurtarma ekipleri ile birlikte deprem bölgesine hareket etti.

Toplanan yardımları ve arama kurtarma ekiplerini deprem bölgesine uğurlayan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, “Maruz kaldığımız bu acı günde Yeşilli belediyesi, kaymakamlığımızın ortak çalışması ile deprem bölgesine yardım kampanyası düzenledik” dedi.


5 saat için 3 tır dolusu yaşam malzemesi deprem bölgesine uğurladıklarını belirten Başkan Demir,” Dün itibari ile 9 tane iş makinesi ile 15 kişilik arama kurtarma ekibi şu anda Şanlıurfa’da affet kurtarma bölgesinde çalışmaları devam ediyor. Bugün de Yeşilli halkının desteğiyle,  şu anda 3 tırımız ve 60 kişilik gönüllü arama kurtarma ekipleri deprem bölgesine gönderdik” dedi.

Allah’ın izni ile devletimiz ve milletimiz bu acı felaketin üstesinden geleceğini ifade eden Başkan Demir,”  Şu anda bütün duygularımız, düşüncelerimiz hedefimiz oradaki acı çeken kardeşlerimizin yanındadır.  Acıları bizim acımız olduğunu hissettirebilmek için bu kampanyayı başlatmış bulunmaktayız.

Ülke geneline yayılan bu gönül seferberliğine bizde katkıda bulunduk. Ayniyat eşya gıda yardımları için yardım tırlarımız belediye önünde halkın yardımlarını bekliyor. Yardımlar geldikçe deprem bölgesine ivedikle göndereceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.