Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 27°C
Sal 27°C
Çar 23°C

Mardin Artuklu’da Başkan Tatlıdede, kar temizleme çalışmalarını inceledi

Mardin Artuklu’da Başkan Tatlıdede, kar temizleme çalışmalarını inceledi
2

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, kar temizleme ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Kurumsal Web Tasarım

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) – Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, yürütülen çalışmalar hakkında ilgili birimlerden bilgi aldı.

“Ekiplerimiz şu an hem kırsal, hem de merkez mahallelerimizde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” diyen Başkan Tatlıdede, “Şu ana kadar ulaşıma kapalı olan bir çok kırsal mahallemizin yollarını yeniden açarak trafik akışının eksiksiz yapılabilmesini sağladık. Şu an bizler de ekip arkadaşlarımız ile birlikte sahadayız. Ekiplerimizin yaptığı çalışmaları yerinde ziyaret ederek bilgi aldık. Ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürütüyor. İnşallah en kısa zamanda tüm kapalı yollarımızı açmış olacağız. Kar yağışı devam ettiği sürece bizler de sahada olup vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.