Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 20°C

Manisalı öğrenciler geri dönüşümden kuş yuvası yaptı

Manisalı öğrenciler geri dönüşümden kuş yuvası yaptı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA)- Şehzadeler Atatürk İlköğretim Okulu anlamlı bir etkinliğe imza attı. 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere çevre bilinci  aşılamak için atıl durumda bulunan ahşaptan kuş yuvaları yaptı. 

Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Taner Çetin   yaptığı açıklama okul  olarak   akademik eğitimin  yanı sıra öğrencileri çeşitli projeler ve etkinlikler ile desteklediklerini söyledi.

Taner Çetin, 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Yeniköy Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde güzel bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, “Sıfır atık anlayışına uygun bir şekilde daha temiz ve daha yeşil yaşam vurgusuyla düzenlenen etkinliklerde; öğrenci, öğretmen, veli ve okul idaresi birlikte ortak  hareket gerçekleştirdik. Okul çevresinde atıl bulunan ahşap parçaları önce kesildi birleştirildi sonra 3/A ve 4/A sınıfı öğrencilerinin yaptığı kermesle boya malzemeleri tedarik edildi. Tüm öğrencilerin katılımıyla kuş yuvaları öğrencilerin verdikleri şekillerle süslendi. Çevreye daha duyarlı ve atıkları değerlendirme anlamında faydalı bir etkinlik olurken öğrencilerimize sanat zevki de aşılandı” diye konuştu.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.