Dolar 32,4927
Euro 34,7537
Altın 2.484,51
BİST 9.486,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

Manisa’da dere yatakları temizlendi

Manisa’da dere yatakları temizlendi
2

Manisa genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesi’nde 1.5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. Dereye atılan molozlar ve çöpler çıkarılarak derenin akışı sağlıklı hale getirildi.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA) –  Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede aralıksız olarak dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesi’nde bulunan derenin 1.5 kilometrelik kısmında temizlik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik çalışmaları esnasında dereye atılan molozlar ve çöpler çıkarılarak derenin akışı sağlıklı hale getirildi. MASKİ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar bir kez daha uyarılarak, dere yatakları ve kanallara çöp atılmaması konusunda bilinçli olmaya davet edildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelindeki derelerimizde temizlik ve ıslah çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Temizlik çalışmalarımız esnasında derelere molozlar ve çöpler atıldığı tespit ediliyor. Bu atıklar hem derenin doğal akışını engelliyor hem de kötü kokuya neden oluyor. Derelerimiz çöplük değildir, lütfen evsel atıklarımızı dere yataklarına atmayalım. Vatandaşlarımızı bu konuda bilinçli olmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.