Dolar 32,5804
Euro 35,0490
Altın 2.458,51
BİST 9.805,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Manisa Saruhanlı’da taşkın riski korumaya alındı

Manisa Saruhanlı’da taşkın riski korumaya alındı
2

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçe merkezinden geçen DSİ’ye ait kurutma kanalının kapalı kesitinde yürüttüğü temizlik çalışmasını tamamladı.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere yataklarında ve DSİ’ye ait kurutma kanallarında yaptığı temizlik çalışmaları ile taşkın sıkıntılarına son veriyor.

Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı merkezde Atatürk, Cumhuriyet, Cengiz Topel ve Saruhan Mahallerinden geçen DSİ’ye ait kurutma kanalında başlanılan temizlik çalışması tamamlandı.

Kapalı kesitte 450 bin TL yatırım maliyetiyle yapılan bin 350 metrelik çalışma ile yağışlı havalarda taşkın riskine karşı önlem alındı. Sulama kanalından birçok çöp çıkartılırken taşkın riskine karşı vatandaşların da duyarlı olması istendi. Temizlik çalışması için havalandırma amaçlı açılan noktalarda 9 adet betonarme kapağın montajları da yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.