Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Manisa Saruhanlı’da pazaryeri sorunu çözüme kavuşuyor

Manisa Saruhanlı’da pazaryeri sorunu çözüme kavuşuyor
2

Saruhanlı ilçesinde yaşanan pazaryeri sorununun çözümüne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de destek verdi. Başkan Ergün, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile imzaladığı protokolle halk otobüslerinin parklanmasını yaptığı alanın pazaryeri olarak kullanılabilmesi amacıyla haftanın bir günü ilçe belediyesine tahsis etti.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin arasında imzalanan protokolle ilçedeki pazaryeri sorunu çözüme kavuştu. Bu kapsamda Başkan Ergün ve Başkan Bilgin arasında imzalanan protokolle, ilçedeki halk otobüslerinin parklanmasını yaptığı alan her hafta bir gün pazaryeri kurulabilmesi amacıyla ilçe belediyesine tahsis edildi.

İmzalanan protokolün ardından konuşan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin,” Büyükşehir Belediye Başkanımız Saruhanlı için çok önemli bir hizmeti bizlere tahsis ediyor. Bu anlamda Saruhanlılı hemşerilerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.  Saruhanlı’da geliş gidiş yolumuz olması gerekiyordu. Cuma pazarı, gidiş var. Ama geliş aynı istikamette olduğu için trafik sorunu yaşıyorduk. UKOME’den alınan kararla yolu gidiş-geliş olarak düzenledik. Fakat pazaryerini kaldırmamız gereken bir alana ihtiyacımız vardı. Burada, haftanın 1 günü Cuma pazarını kuracağız. Daha derli toplu hale getireceğiz. Diğer günlerde Saruhanlı halk otobüslerinin otopark olarak kullanabileceği bir alan. Ben bu anlamda başkanımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ergün de imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.