Dolar 32,5282
Euro 34,8555
Altın 2.442,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Manisa Gökçeköy’den Başkan Cengiz Ergün’e övgü

Manisa Gökçeköy’den Başkan Cengiz Ergün’e övgü
2

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Salihli ilçesine bağlı Gökçeköy mahallesini ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek, muhtarların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Salihli ilçesine bağlı Gökçeköy mahallesine ziyarette bulundu. Daire Başkanı Çakır’a Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Tuğrul Kacar da eşlik etti. Mahalle muhtarı Süleyman Babacan ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Daire Başkanı Çakır, istek ve talepleri dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, Başkan Ergün adına getirdiği hediyeleri takdim etti.

Muhtar Süleyman Babacan, “Yetkililer tarafından mahallenizde ihtiyacınız olan herhangi bir şey var mı diye sorduklarında ‘Cengiz Başkanımızın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır’ diyerek cevaplamıştım. Her geçen gün yapılan hizmetlere şahit oldukça yanılmadığımı anladım. Mahallemizde benim hayal bile edemeyeceğim çalışmalar gerçekleşti. Vatandaşımız 50 yıl arkasına bakmasın diyorduk ve gerçekten öyle oldu. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte olmazsa olmazı başardık. Mahallemiz deyim yerindeyse şehir statüsü kazandı, misafirlerimiz mahallemize geldiğinde şehre gelmiş gibi olduk diyorlar. Şahsım ve mahalle halkım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz. Başkanımızı mahallemize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.