Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Manisa Büyükşehir’den Hilaliye ve Sanayi Yolu için önemli işbirliği

Manisa Büyükşehir’den Hilaliye ve Sanayi Yolu için önemli işbirliği
2

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Akhisar Belediyesi tarafından imza altına alınan protokolle Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilaliye Caddesi ve Sanayi Yolu’nda devam eden çalışmaların hızlanması ve vatandaşların mağdur edilmemesi amacıyla asfalt üretiminin Akhisar Belediyesi şantiyesinde yer alan asfalt plentinde yapılması imza altına alındı. Protokol kapsamında, yapılan çalışma karşılığında Akhisar Belediyesine 15 bin metrekare kilit parke taş ve 150 ton asfalt verileceği belirtilirken, asfalt plentinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 bin ton asfalt karılacağı ifade edildi.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, 20 milyon liranın üzerinde yatırımla Akhisar’ın en önemli caddelerinden olan Hilaliye ile Şehit Polis Cemal Ilgaz Caddelerinde çalışmalarına devam ederken, bu çalışmaların daha da hızlanması ve vatandaşların mağdur olmaması amacıyla Akhisar Belediyesinde protokol imzalandı. Çalışma öncesi bölgede MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 5 kilometrelik içme suyu şebeke ve ana isale hattı döşenirken, Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca da yağmur suyu hatları yapımı gerçekleştirilmişti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay protokol imzalamak üzere Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yla bir araya geldi. Protokol, imza altına alınırken Başkan Dutlulu, hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.