Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Manisa Akhisar’da peyzaj çalışması

Manisa Akhisar’da peyzaj çalışması
2

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile Kırkağaç Kavşağı arasındaki orta refüjde başlattığı peyzaj çalışmalarını tamamladı.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Akhisar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile Kırkağaç Kavşağı arasındaki orta refüjde tamamlanan peyzaj çalışmalarını inceledi.

Öztozlu’ya incelemesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve ilgili mahalle muhtarları eşlik etti. Peyzaj çalışmalarının tamamlandığı alanları inceleyen ve bilgi alan Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, ilçeye yakışır bir peyzaj çalışması kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş, Akhisar Emniyet Müdürlüğü önünden Kırkağaç Kavşağı’na kadar olan 7 kilometrelik peyzaj çalışmasını tamamladıklarını belirterek, “Yoğun çalışmalar neticesinde sonlandırmış olduğumuz peyzaj birçok konuda bizim için özellik arz etmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önemle üzerinde durduğu üretken belediyecilik anlayışından yola çıkarak bu alanda kullanmış olduğumuz bonsai zeytinleri kendi seramızda ürettik. 285 adet bonsai zeytin kullandık. Bunları dışarıdan aldığımızda çok büyük bir maliyet olacaktı ama kendi seramızda ürettiğimiz için bunun da önüne geçmiş olduk. Peyzajın devamında 285 bonsai zeytine ek olarak beş yüze yakın diğer ağaç çeşitlerinden kullandık” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.