Dolar 32,3595
Euro 34,7454
Altın 2.394,51
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 20°C

Malatya’dan evsizlere Büyükşehir şefkati

Malatya’dan evsizlere Büyükşehir şefkati
2

Malatya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda evsiz vatandaşları soğukta yalnız bırakmayarak şefkat elini uzattı.

Kurumsal Web Tasarım

MALATYA (İGFA) – Malatya Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde sokakta kalan evsiz vatandaşlara sahip çıkıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler soğuk havalarda mağdur olan vatandaşları tespit ederek pansiyon ve otellere yerleştiriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri geçmiş yıllarda olduğu gibi soğuk havalarda dışarıda kalan evsiz vatandaşları kentte hizmet vermekte olan pansiyon ve otellere yerleştirmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise kış aylarında sıcak bir ortama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Pansiyon ve otellere yerleştirilen vatandaşların diğer ihtiyaçları da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.