Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Macaristan İstanbul Başkonsolosu Keller’den Kütahya’ya ziyaret

Macaristan İstanbul Başkonsolosu Keller’den Kütahya’ya ziyaret
2

Macaristan İstanbul Başkonsolosu Laszlo Keller beraberinde Macaristan Fahri Konsolosu İsmet Güral İle birlikte, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

KÜTAHYA (İGFA)- Bir dizi ziyaretler için Kütahya’ya gelen Macaristan İstanbul Başkonsolosu Laszlo Keller, Macaristan Fahri Konsolosu İsmet Güral ile birlikte Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaretinde, iki ülke arasındaki dostluğun uzun yıllara dayandığını ifade etti.

Macar milli kahraman Lajos Kossuth’u Kütahya’da misafir edilmesi ile başlayan dostluğun günümüze kadar taşındığını ifade eden Başkonsolos Keller, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işık, Kütahya ve Macaristan arasında yıllar önce kurulan dostluk köprüsünün her geçen yıl genişlemesinden memnun olduklarını belirterek, ekonomik, eğitim, kültür ve diğer alanlardaki iş birlikteliğinin artırılarak devam etmesi noktasında belediye olarak her göreve hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyarette yer alan Macaristan Fahri Konsolosu İsmet Güral ise Başkan Işık ve ekibine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.