Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 22°C

MABEM’in 2019 yıldızları, yeni yıldız adayları ile buluştu

MABEM’in 2019 yıldızları, yeni yıldız adayları ile buluştu
2

Manisa Büyükşehir Belediyesinin en önemli eğitim hizmetlerinden bir tanesi olan MABEM’de öğrenim gören ve aldıkları eğitimle 2019 LGS’de 500 tam puan alarak Galatasaray Lisesi’ni kazanan Mert Kırmacı ve Yavuz Pehlivan, ‘MABEM Öğrenci Buluşmaları’ etkinliği kapsamında öğrencilerle buluşarak, MABEM’deki dönemlerini ve Galatasaray Lisesi’ndeki eğitim süreçlerini paylaştılar.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) Şehzadeler şubesinde düzenlenen ‘Öğrenci Buluşmaları’ etkinliği kapsamında, 2019 yılında LGS’de 500 tam puan çıkararak İstanbul Galatasaray Lisesi’ni kazanan MABEM öğrencileri Mert Kırmacı ve Yavuz Pehlivan, 2022 Liselere Giriş Sınavına hazırlanan MABEM öğrencileri ile bir araya geldi.

MABEM Müdür ve Müdür Yardımcıları, öğretmenler ile öğrencilerin yer aldığı söyleşide, bu yıl LGS’ye hazırlanan öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde yaşadıkları, İstanbul ve Galatasaray Lisesi’nde yaşam koşulları, eğitim ortamı ve okul hayatı üzerine sorular cevaplandırıldı. MABEM’in hayatlarına önemli bir yön verdiğini belirten Mert Kırmacı ve Yavuz Pehlivan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere MABEM idaresi ve öğretmenlerine de teşekkür ettiler. Söyleşinin sonunda öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyeleri takdim edildi. Etkinlik, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.