Dolar 32,4933
Euro 34,7433
Altın 2.421,74
BİST 9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 23°C

Leyla Hanım’ın çekimlerine devam… Özge Borak klasik arabaları ustalıkla kullandı!

Leyla Hanım’ın çekimlerine devam… Özge Borak klasik arabaları ustalıkla kullandı!
2

Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın yaşamını konu alan ‘Leyla Hanım’ filminin çekimleri devam ederken Leyla Atakan’ı canlandıran Özge Borak klasik arabaları ustalıkla kullandı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğüyle hayata geçirilecek olan ve efsane başkan Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dönem filmi olan tarihi proje için bir araya gelen usta oyuncular da projede büyük bir heyecan ve aşkla çalışıyor.

İç ve dış mekan olmak üzere yüzlerce kişinin seferber olduğu projede Leyla Atakan’ı canlandıran Özge Borak’ın klasik arabalara olan ilgisi de set çalışanlarını bir hayli şaşırttı.

Borak, senaryo gereği sürmesi gereken klasik otomobilleri profesyonelce kullandı. Leyla Atakan’ın babası olan dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Hasan Atakan’ı canlandıran Manga’nın solisti Ferman Akgül’ün ise beyaz bir at karşısında gösterildiği sahneler, merak konusu oldu.

Filmin diğer oyuncuları Beyti Engin, Serhan Arslan, Bekir Aksoy, Devrim Nas, Anıl Taşezen, Barış Kıralioğlu, Belma Canciğer ve Aylin Aras’ın ise muhteşem bir uyum içinde çalışıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.