Dolar 32,4308
Euro 34,8354
Altın 2.397,96
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kütahya’nın tanıtımına önemli imza

Kütahya’nın tanıtımına önemli imza
2

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) ile şehrimizin tanıtımına yönelik önemli bir iş birliğine imza attı.

Kurumsal Web Tasarım

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya’daki kültür ve sosyal hayatı yaşatmaya, aktarmaya ve tanıtmaya yönelik çalışmalarını hayata geçirdiği uygulamalarla sürdüren Kütahya Belediyesi, şehrin tanıtımı için önemli bir iş birliğine daha imza attı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) ile Kütahya’mızın kültür ve sanat etkinliklerini daha büyük kitlelere ulaştırmak için iş birliği protokolü imzaladı.

İmzalanan protokolle ilgili konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’nın kültür ve sanat etkinliklerini daha büyük kitlelere ulaştırmak için Türkiye genelinde sulu boya kategorisinde, yağlı boya ve akrilik kategorisinde ve özgün baskı resim kategorisinde resim yarışmaları düzenleyeceklerini belirterek, “Derneğimizin ve belediyemizin ortak etkinliği olarak bu çalışmayla şehrimizi hak ettiği yere taşıyacak bir etkinliğe daha inşallah 2023 yılında imza atmış olacağız. Her iki taraf için de hayırlı olsun diyorum, emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim, şehrimiz adına ve şehrimizde yaşayan değerli hemşehrilerimiz adına daha nice hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin” dedi.

KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız ise protokolle ilgili, şehrin tanıtımı konusunda misyon üstlenmiş bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, “Belediyemizin desteğiyle Aizanoi Antik Kentimizi tanıtmaya çalışacağız. İşimiz, görevimiz sanat, sevdamız Kütahya. Kütahya’mızı uluslararası platformlarda ne kadar çok tanıtırsak o kadar iyi iş yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.