Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Kütahyanın Si̇ner Mahallesi̇ne Halı Saha

KÜTAHYA BELEDİYESİ İLE SPOR TOTO TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE YAPIMI TAMAMLANAN ‘SİNER MAHALLESİ HALI SAHASI’ TÖRENLE HİZMETE SUNULDU.

Kütahya Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokolle yapımı tamamlanan ’Siner Mahallesi Halı Sahası’ törenle hizmete sunuldu.

Kurumsal Web Tasarım

Açılış töreninde konuşma yapan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızla imzalanan protokol çerçevesinde, 2021-2022 yıllarında imalatları devam ederek bugüne kadar kazandırmış olduğumuz toplam 14 semt sahasından birisi olan bu sahayı bugün açıyoruz. Daha önce Dumlupınar, Alayunt, Mehmet Akif Ersoy, Enne, Yoncalı ve Sofu Mahallelerimizdeki semt sahalarımızı açmıştık. Bakanlığımız, 14 saha için toplam 2021 yılı rakamlarıyla 4 buçuk milyon liralık destek verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yılda 15 yeni semt sahası için talebimizi ilettik. İnşallah Bakanlığımız desteğiyle, semt sahası olmayan Mahallelerimize de bu spor alanlarını kazandırmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz ve mahalle sakinlerimiz adına hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. O nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim. Siner Mahallemize ve diğer Mahallelerimize vermiş olduğumuz hizmetler devam ediyor. Rabbim nasip ederse, görev süremiz boyunca hangi mahallemizin öncelikli hangi ihtiyacı var ise onu gidermeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.