Dolar 32,2638
Euro 34,7184
Altın 2.399,66
BİST 10.248,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Kütahya’nın deprem bölgesine desteği sürüyor

Kütahya’nın deprem bölgesine desteği sürüyor
2

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ilk gününden bu yana afet bölgesine desteğini sürdüren Kütahya Belediyesi, Hatay’da görev yapmak üzere yeni bir ekibi bölgeye gönderdi.

Kurumsal Web Tasarım

HATAY (İGFA) – Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilimizde yıkıma neden olan depremler sonrasında Kütahya Belediyesi, afet bölgesine olan desteğine ilk günden bu yana devam ediyor.

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için yardım malzemeleri, iş makineleri, personel, makine ve teçhizat desteği sağlayan Belediye, bugün de Temizlik İşleri Müdürlüğümüzden 11 kişilik ekibi Hatay’da görev yapmak üzere yolcu etti.

Kütahya Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, bölgede çalışan ekiplerine ek olarak 11 kişilik yeni ekibi yola çıkardıklarını ifade ederek, “Bu ekibimizle beraber bölgeye gönderilen nitelikli personel sayımız 210’u buldu, araç sayımız da 46’yı buldu. Rabbim sağlıkla, sıhhatle gidip gelmeyi ve hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin. Allah memleketimize ve milletimize bu tür acıları bir daha yaşatmasın. Bu süreçte ilimize gelen depremzedelerimize yardımlarımız devam ediyor. Belediyemizde açtığımız Hilal Market aracılığıyla ilimize gelen depremzedelerimize, vatandaşlarımızın getirdiği yardımların dağıtılması suretiyle desteğimizi sürdürüyoruz. Yardım eden tüm hemşehrilerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.