Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Kütahya’dan kutsal topraklara yolculuk başladı

KÜTAHYA’DAN KUTSAL TOPRAKLARA YOLCULUK BAŞLADI

Kütahya’dan kutsal topraklara yolculuk başladı
2

Kütahya’dan hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan ilk kafile dualarla uğurlandı.

Kurumsal Web Tasarım

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla kutsal topraklara gitme şansı elde eden hacı adayları için Ziraat Mahallesi’ndeki kapalı pazar yerinde uğurlama töreni düzenlendi.

Din görevlilerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerden sonra bir konuşma yapan Kütahya İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ekim, “Kütahya il genelinden toplamda 530 hacı adayımız inşallah mübarek beldeye gitmenin sevincini yaşayacak” dedi.

Ekim, Kütahya’dan bu yıl ilk kafile olarak, aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Köse’nin de bulunduğu 177 hacı adayı ve 6 diyanet görevlisi ile toplam 183 kişinin kutsal topraklara uğurlandığını kaydetti.

Kafile, Kütahya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman’ın duasının ardından, tekbirler ve sevenlerinin gözyaşları arasında kutsal topraklara gitmek üzere otobüslerle Zafer Havalimanı’na uğurlandı.

Uğurlama törenine Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı ile Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir de katıldı.(EFE-)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.