Dolar 32,3109
Euro 35,0805
Altın 2.279,41
BİST 8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kütahya’da şehitler kabirleri başında anıldı

Kütahya’da şehitler kabirleri başında anıldı
2

Kütahya’da Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, il protokolü ile birlikte, Ramazan Bayramı dolayısıyla Hava Şehitliği, Polis Şehitliği ile Muharip Gaziler Mezarlığını ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

KÜTAHYA (İGFA) – Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Valisi Ali Çelik ve il protokolü ile birlikte önce Hava Şehitliğini ziyaret etti.

Hava Şehitliğinde, şehit aileleri ile birlikte şehit kabirlerine karanfil bırakan Başkan Işık, şehitlerimizi dualarla andı.

Başkan Işık ve il protokolü daha sonra Polis Şehitliği ve Muharip Gaziler Mezarlığını ziyaret etti.

Her iki mezarlıkta da okunan dualara eşlik eden Başkan Işık, bu vatan için canlarını veren şehit ve gazilerimizi minnetle yad ettiğini dile getirdi.

Hıdırlık Mezarlığı’nda bulunan Ressam Ahmet Yakupoğlu’nun kabrini de ziyaret eden Başkan Işık, bereketiyle geçen ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu Kütahyalı hemşehrileri ile birlikte yaşadığını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.