Dolar 32,5048
Euro 34,9559
Altın 2.430,10
BİST 9.803,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Kütahya’da sahte jandarmayı gerçek jandarma yakaladı

Kütahya’da sahte jandarmayı gerçek jandarma yakaladı
2

Kütahya’da sahte jandarmayı gerçek jandarma yakaladı… Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yaşlı çiftin altınlarını alarak kaçan sahte jandarma, jandarma ekipleri tarafından bir yolcu otobüsünde yakalanarak gözaltına alındı.

Kurumsal Web Tasarım

Kendisini jandarma olarak tanıttı

Alınan bilgiler doğrultusunda olay, Tavşanlı ilçesine bağlı Gazelyakup köyünde gerçekleşti. G.Ç. (65) ve A.Ç. (61) isimli bir çiftin ev telefonunu arayan bir kişi, kendisini jandarma olarak tanıttı. Şahıs aradığı kişilere bir cinayet soruşturmasında isimlerinin geçtiğini söyledi. Çifte olayın şüphelisi olduklarını belirten şüpheli şahıs, ev sahiplerinden adreslerine gelen U.K. isimli şahsa “Ne kadar paranız ve ziynet eşyası varsa verin” dedi.

Mağdur çift paralarının olmadığını ancak altınlarının olduğunu söyleyince, telefondaki şüpheli, o an adreste bulunan şüpheli U.K.’ye ellerinde bulunan tüm ziynetleri vermelerini söyleyerek telefonu kapattı. Mağdur çiftten 5 adet gremse altını (piyasa değeri 60 bin TL) alan şüpheli U.K. evden hızlı bir biçimde ayrıldı.

Otobüste yakalandı

Konuya ilişkin olarak ev sahibinin şikayetçi olması üzerine Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığınca özel bir ekip kuruldu. Özel ekip tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda kimliği tespit edilen şüpheli şahsın Kütahya otogarında bir otobüs firmasından bilet aldığı ve Adana tarafına doğru gittiği belirlendi. Otobüs firması ile görüşülerek otobüsün konumu öğrenildi ve Konya ili Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ile koordine edilerek şüpheli şahıs 5 adet gremse altınla birlikte, yolcu otobüsünde yakalandı. Mağdurlardan alınan 5 adet gremse altın jandarma ekipleri tarafından yaşlı çifte verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.