Dolar 32,5148
Euro 34,5682
Altın 2.492,47
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Kültür Bakanı’ndan Nevşehir çıkarması

Kültür Bakanı’ndan Nevşehir çıkarması
2

Bir dizi program ve ziyaret için kente gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Nevşehir’e gelişinde Alan Başkanlığı binası önünde Vali İnci, Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve protokol üyeleri karşıladı.

Burada ilk olarak turizm sektörü temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Aksoy daha sonra Nevşehir Belediyesini ziyaret etti.

Belediye başkanlık binasına girişinde Belediye Başkanı Savran ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Ersoy, başkanlık makamında bir süre Başkan Savran ile sohbet ederek kentte gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Savran, ziyaretin anısına Bakan Ersoy’a çini bir tabak hediye etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Nevşehir Belediyesi ziyareti sırasında Vali Becel, AK Parti Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, İl Başkanı Kemikkıran’da eşlik etti.

Bakan Ersoy ve beraberindekiler daha sonra bir süre önce restorasyon çalışmaları tamamlanarak yeniden ibadete açılan Kurşunlu Camii’nde incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.