Dolar 32,3701
Euro 34,7315
Altın 2.394,15
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 20°C

Köprü Altı Evler

ESKİŞEHİR’DE PORSUK ÇAYI ÜZERİNDE BULUNAN KÖPRÜ ALTLARI, ÖZELLİKLE GECELERİ KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER TARAFINDAN ADETA EV GİBİ KULLANILIYOR.

Eskişehir’de Porsuk Çayı üzerinde bulunan köprü altları, özellikle geceleri kimliği belirsiz kişiler tarafından adeta ev gibi kullanılıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Geceleri köprü altında geçiren kimliği belirsiz kişilerin bıraktıkları halı, yorgan, döşek ve yastık, yerli ve yabancı turistlerin de dikkatini çekiyor. Bu durum kentin gözdesi olan Porsuk Çayı’nın güzelliğine gölge düşürüyor. Çay kenarına iniş yasak olmasına rağmen suya düşme riskini göze alıp köprü altına geçen kişiler, çevreye de rahatsızlık veriyor.

Recep Yıldız’ın cesedi köprü altında bulunmuştu

Öte yandan yaklaşık bir yıl önce ’Recep Dayı’ olarak tanınan Recep Yıldız’ın cesedi köprü altında bulunmuştu. Buna benzer bir olayın tekrar yaşanmaması için bir an önce önlem alınması temenni ediliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.