Dolar 32,3798
Euro 34,6581
Altın 2.403,67
BİST 10.057,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Malatya’da ‘Yaz Okulu’ final yaptı

Malatya’da ‘Yaz Okulu’ final yaptı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

MALATYA (İGFA) – Beydağı Tabiat Parkında gerçekleştirilen programa öğrenci ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yaz Okulları Final Şenliklerini Beydağı Tabiat Parkında gerçekleştiriyoruz. Beydağı Tabiat Parkı 3 bin 300 dönüm. Yaz okulu final şenliklerinde öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmeleri için birçok farklı etkinlik düzenlenmekte. Bu tür birçok aktivitenin yapılacağı bir alanı Malatya’mızın gençlerine, çocuklarına hazırladık. Çocuklarımız ne kadar iyi yetiştirilirse geleceğimiz o kadar aydınlık ve parlak olur. Bugünkü nesli, gelecekte ihtiyaç duyacağı bilgilerle donatmadığımız zaman geriye ricat ederiz. Muasır medeniyetin üzerine çıkmak için bilimde, teknolojide, fende bütün keşif ve icatlarda en öne çıkmamız lazım. Büyükşehir Belediyesi olarak kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte çocuklarımızı geleceğe hazırlama noktasında neler gerekiyorsa yapmak zorundayız. Yaz şenliklerimizin çocuklarımıza velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından çocuklara yönelik İllüzyon ve Animasyon Gösterileri ile çocukların katılımı ile birçok yarışma gerçekleştirildi.

[ad_2]