Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Konya’da Kur’an kursu öğreticilerine ‘ilkyardım’ semineri

Konya’da Kur’an kursu öğreticilerine ‘ilkyardım’ semineri
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

KONYA (İGFA) – Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, toplumun farklı kesimlerinde yangın bilinci oluşturmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi koordinesinde, şehir merkezindeki Kur’an kursu öğreticilerine yönelik, günlük hayatta bizi bekleyen tehlikeler ile ilgili “Yangın ve İlkyardım” semineri düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde çok sayıda Kur’an Kursu öğreticisinin katıldığı seminerde konuşan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Cevdet İşbitirici, olumsuz ve kötü olaylara karşı herkesin doğru ve yeterli bilgi sahibi olması gerektiğini söyledi. İşbitirici, “Konya İtfaiyesi olarak yurt dışında 10 ülkeye eğitim verdik. Hem biz gittik hem de onlar geldi. Türkiye genelinde 32 ilde eğitimler veriyoruz. Eğitimlerimizden olumlu dönüşler aldık. Bu gurur verici olumlu dönüşlerle eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

Konya İl Müftü Vekili Hüseyin Avni Böge de Kur’an kursu öğreticilerinin yangın ve ilkyardım konusunda bilgilenmesini sağladığı için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Konya Büyükşehir İtfaiyesi, her yaştan insana ulaşarak hayatı daha da güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.