Dolar 32,4905
Euro 34,9626
Altın 2.434,41
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Kocaeli’nde lise ve üniversite öğrencilerinden Cemile Meriç’e ziyaret

Kocaeli’nde lise ve üniversite öğrencilerinden Cemile Meriç’e ziyaret
2

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 17-35 yaş arası özel bireylere eğitim verdiği Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi, lise ve üniversite öğrencilerini misafir etti.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- Lise ve üniversite öğrencileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezinde özel gereksinimli bireyleri ziyaret etti. Derince Melikşah Anadolu Lisesinde eğitim gören 15 öğrenci toplumsal farkındalığı arttırmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen merkezde eğitim gören özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi.

Özel gereksinimli bireyler, kendilerini ziyarette eden lise ve üniversite öğrencileriyle yapılan etkinlikte kaynaşma sağlayarak sosyalleşme imkanı buldu. Misafir öğrenciler, özel gereksinimli bireyler ile seramikten kalemlikler yaptı. Böylelikle özel gereksinimli bireyler ile misafir öğrenciler birlikte çalışarak keyifli bir gün geçirdi. Bireysel farklılıklar gerçeğinden dolayı bütün öğrencileri kapsayan bir eğitim günü gerçekleşmiş oldu. Ziyarete gelen lise ve üniversite öğrencileri özel bireylerin de birçok şeyi başarabildiğini gözlemledi. Özel gereksinimli bireyler ise akranı ile yarışıp başarmanın hazzını yaşadı ve etkinlik sonrasında önemsendiğini fark etti.

Ardından misafir öğrenciler, özel gereksinimli bireyler ile yiyecek atölyesinde simit poğaça ve fındıklı kurabiye yaparak kaliteli vakit geçirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.