Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Kocaeli’de sirk ve illüzyon gösterisi ile 23 Nisan neşesi

Kocaeli’de sirk ve illüzyon gösterisi ile 23 Nisan neşesi
2

Kocaeli’de Çocuklar 23 Nisan’da Gebze’de Bossphorus Sirki’ni, İzmit’te ise Burak & Kıvanç İllüzyon Gösterisini keyifle izledi.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’da düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir bayram günü yaşattı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Bi Dünya Eğlencelerin merkezi olan Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi ve Kocaeli Kongre Merkezi’ne akın eden çocuklar gün boyunca birbirinden renkli eğlencelere katıldı.

Çocuklar öğleden sonra da Gebze’de Bossphorus Sirki’ni, İzmit’te ise Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincileri Burak ve Kıvanç’ın muhteşem illüzyon gösterisini izledi. Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliklere çocuklar Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Ulaşımpark’ın Türk bayrakları ve balonlarla süslediği 23 Nisan Tramvayı ile geldi.

Bi Dünya Eğlence etkinliklerinin Gebze’deki merkezi olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi 23 Nisan’da muhteşem bir gösteriye ev sahipliği yaptı. Gebze’li çocuklar için ünlü Bossphorus Sirki perdelerini açtı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği sirki, veliler de izledi. İp cambazlarından, lastik kızlara, palyaçolardan, jonglörlerin ve akrobatların gösterilerine kadar eğlenceli ve aksiyon dolu gösteriler çocukların alkışlarıyla karşılandı.

BURAK VE KIVANÇ’TAN MUHTEŞEM İLLÜZYON GÖSTERİSİ

Öte yandan İzmit’li çocuklar da Yetenek Sizsiniz Yarışması’nın birincileri olan Burak ve Kıvanç’ın illüzyon gösterisini izledi. Sahneye çocukların alkışları ile gelen Burak ve Kıvanç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Genç yetenekler daha sonra adeta çocukları kendilerine hayran bırakan gösterilerine geçti. 

Ayrıca Türk bayrakları ve balonlarla süslenen 23 Nisan Tramvayı da çocuklar için Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Ulaşımpark tarafından özel olarak hazırladı. Çocuklar için hazırlanan tramvay Kocaeli Kongre Merkezine ücretsiz olarak 10 sefer gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.