Dolar 32,5184
Euro 34,7960
Altın 2.420,82
BİST 9.746,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Kocaeli’de Karamürsel 101. Cadde güvenli hale geliyor

Kocaeli’de Karamürsel 101. Cadde güvenli hale geliyor
2

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yağışlı havalarda araçların ve yayaların olumsuzlukla karşılaşmaması için Karamürsel 101. Caddede yol ve kaldırımları yeniliyor

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 101. Caddenin 150 metrelik kısmında yolun dik olması nedeniyle karlı havalarda araçların kayma olasılığı yaşanıyor ve yayalar da güçlük çekiyordu.

Araç ve yayaların olumsuz etkilenmemesi için harekete geçen Büyükşehir, 750 metre uzunluktaki Karamürsel 101. Caddenin 600 metrelik kısmında geçtiğimiz yıllarda yol genişletme çalışmaları, asfaltlama ve parke kaldırım yapmıştı. Caddenin kalan 150 metrelik kısmında parke yol ve kaldırım yapım çalışmalarına başlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Karamürsel 101. Caddedeki olumsuzlukların ortadan kaldırılması için mevcut parke yol ve kaldırımlar yenileniyor. 12 metre genişlikteki 101. Cadde geçtiğimiz yıllarda yapılan genişletme çalışmaları sonrası üç şeride ve 20 metre genişliğe çıkarılmıştı. Caddenin her iki tarafındaki kaldırımlar yenilenmişti. Yenilenen parke kaldırımları ve yolunun tamamlanmasıyla Karamürsel 101. Cadde yepyeni bir çehreye kavuşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.