Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kocaeli İzmit’te Otizm Spor ve Yaşam Evi projesinde çalışmalar hızla devam ediyor

Kocaeli İzmit’te Otizm Spor ve Yaşam Evi  projesinde çalışmalar hızla devam ediyor
2

İzmit Belediyesi, otizmli bireyleri sosyal hayata kazandırmak ve toplumda otizmli bireylere karşı hassasiyet ve farkındalık oluşturmak adına Kocaeli’de bir ilk olacak Otizm Spor ve Yaşam Evi projesinde çalışmalara devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)– İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde Otizm Spor ve Yaşam Evi hayata geçirilecek. Dezavantajlı grupların hayata bakış açılarını olumlu yönde etkileyecek olan merkezde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Yahya Kaptan Mahallesi’nde 160 metrekare alanda yapımına başlanan inşaat tamamlandığında içerisinde Otizm Spektrum Bozukluğu bulunan bireylerin ihtiyaç duydukları fiziksel aktiviteleri gerçekleştirebilecekleri spor odaları, duyu bütünleme eğitimini alacakları alan, aileler ve otizmli bireylerle görüşme yapılabilecek bireysel görüşme odaları bulunacak. Dış mekânda ise çeşitli oyun, bahçe uğraşları, müzik-ritim ve spor faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Otizm Spor ve Yaşam Evi beden eğitimi öğretmeni, ergoterapist ve özel eğitim öğretmenlerinden oluşacak uzman kadrosuyla çalışmalarını yürütmeyi hedefliyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.