Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Kocaeli İzmit’te cami önlerinde kar küreme çalışmaları

Kocaeli İzmit’te cami önlerinde kar küreme çalışmaları
2

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Karla Mücadele Ekipleri, cami cemaatinin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına camilerin avlu ve çevrelerinde biriken karları temizleyerek tuzlama çalışma yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – İzmit’te çetin geçen kış şartlarına karşı tüm birimleriyle mücadele eden İzmit Belediyesi, vatandaşların hiçbir alanda mağduriyet yaşamaması adına yoğun bir şekilde çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere tüm müdürlükler karla mücadeleye destek veriyor.

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de camilerde kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Cemaatin yoğun olarak kullandığı Fevziye Camii ve Yeni Cuma Camii başta olmak üzere, Tüysüzler Mahallesi Fatih Camii ile Umuttepe Camii’nin avlusunda ve çevresinde biriken karları küreyen ekipler daha sonra tuzlama çalışması gerçekleştirdi. 

Yapılan küreme ve tuzlama çalışmalarıyla ibadet etmek için camilere giden vatandaşların yaşayabilecekleri olumsuz durumların önüne geçildi. Karla Mücadele Ekipleri, sorumluluk alanı gözetmeksizin 24 saat boyunca kentin her noktasında çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar da yoğun çalışmalarından dolayı İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.