Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Kocaeli İzmitlilerin Ramazan ayında da ilk tercihi Gülümse Kafe oldu

Kocaeli İzmitlilerin Ramazan ayında da ilk tercihi Gülümse Kafe oldu
2

İzmit Belediyesi Gülümse Kafe, Ramazan ayı boyunca her akşam yüzlerce İzmitlinin tercih ettiği ilk mekân oldu.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ İGFA- Kaliteli ve ucuz hizmetin İzmit’teki adresi olan Gülümse Kafe, Ramazan ayında da fark yaratıyor. Paylaşma ve yardımlaşmanın simgesi olan Ramazan ayı boyunca her akşam iftar organizasyonlarına ev sahipliği Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Gülümse Kafe, iftar sonrası gerçekleştirilen fasıllarla da nostaljik günleri vatandaşlara yaşattı. 

Personellerinin güler yüzlü sunumu ile vatandaşlara uygun fiyata kaliteli hizmet ve yöresel tatları sunmaya devam eden İzmit Belediyesi Gülümse Kafe, iftar sonrası da vatandaşların ilk tercihi oluyor. Açık ve kapalı mekânıyla hizmet veren Gülümse Kafe, koyu çay ve kahve sohbetlerine ev sahipliği yapıyor. Ayrıca İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’teki doğal ve ekonomik ürünlerin bir kısmı da Gülümse Kafe’de oluşturulan reyonlar da vatandaşlara sunuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.