Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Kocaeli Gebze’de kar teyakkuzunda!

Kocaeli Gebze’de kar teyakkuzunda!
2

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra Gebze bölgesinde de kışa karşı tüm tedbirlerini aldı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – Kar yağışına karşı hazır kıta olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilk kar tanesinin düşmesi ile birlikte çalışmalarına başladı. Kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde kışa karşı tüm tedbirlerini alan ekipler, Kocaeli genelinde olduğu gibi Gebze’nin kırsal mahallerinde de herhangi bir sorun yaşanmaması için 24 saat kesintisiz karla mücadele hizmeti veriyor.

Büyükşehir, merkezin yanı sıra tüm ilçe ve kırsal mahallelerde sorunsuz bir kış dönemi geçirilmesi için gerekli tüm önlemleri aldı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma içerisine giren ekipler, vatandaşların rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirmesini sağlayacak. Bu bağlamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, araçları ve tam kadro personeliyle teyakkuz halinde.

24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

Kocaeli genelinde olduğu gibi Gebze bölgesinde de karla mücadele dört koldan başladı.

Gebze’de kar yağışının etkili olmaya başladığı saatten itibaren ekip ve ekipmanlarıyla karla mücadele çalışmalarına başlayan Büyükşehir, 2 vardiya halinde 24 saat süreyle Gebze bölgesinde sorumluluk alanlarında görev yapıyor. Koordineli çalışan ekipler, muhtar ve vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine karın etkili olduğu kırsal mahallelerde yol açma çalışmaları yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.