Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Kocaeli Büyükşehir Atış Poligonu’nda Dünya Kupası heyecanı

Kocaeli Büyükşehir Atış Poligonu’nda Dünya Kupası heyecanı
2

Milli Takım Atıcıları, Büyükşehir’e ait Derince Atış Poligonunda Güney Kıbrıs’ta düzenlenecek Trap-Skeet Dünya Kupası’na sıkı hazırlanıyor.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gözde spor tesisleri arasında yer alan Atış Poligonu ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde, mart ayında Güney Kıbrıs’ta yapılacak olan Trap-Skeet Dünya Kupası heyecanı yaşanıyor. Trap-Skeet Dünya Kupası’na katılacak Atıcılık Trap-Skeet Milli Takımı Güney Kıbrıs’ta ülkemize gurur yaşatmak için antrenmanlarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Milli Takım Sporcuları, Dünya Kupasına Türkiye’nin en iyi atış poligonlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesiste çalışabildikleri için kendilerini şanslı buluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli atıcı sporcusu Murat İlbilgili, başarıları arasına Trap-Skeet Dünya Kupasını da eklemek için yoğun bir çalışma temposu yaşadıklarını vurguladı. Milli sporcu atıcılığı dedesinden gelen bir sevda olarak tanımlayarak, küçükken babasıyla hafta sonları trap atmak için poligona gittiklerini söyledi. Trap erkekler kategorisinde Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil etmek için takım arkadaşlarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin tesislerinde hazırlık yaptıklarını belirten İlbilgi, “Burada takım arkadaşlarımla verimli çalışmalar yapıyoruz. Mart ayındaki Dünya Kupasında güzel sonuçlar bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.