Dolar 32,2247
Euro 34,9384
Altın 2.418,85
BİST 10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Knight Online Proxy Nedir?

Knight Proxy NTT game tarafından yayınlanan çok oyunculu devasa çevrim içi Bir rol yapma oyunudur. İçerisinde paketler bulunmaktadır.

Knight Online Proxy Nedir?
2

Knight Proxy NTT game tarafından yayınlanan çok oyunculu devasa çevrim içi Bir rol yapma oyunudur. İçerisinde paketler bulunmaktadır. Bu paketlerin içerisindeki satın alma oranlarına göre fiyatlar belirlenmektedir. Knight Online Proxy adresi Sağlam Proxy 23 aylık bir kullanım hizmetleri kullanıcılarına sağlamaktadır.

Kurumsal Web Tasarım

Hizmet süreleri oyunu kullanıcılar için 30 gün olarak belirlenmiştir. Kopya bulundurmadan kullanıcılarına hizmet vermektedir. Bu verilen program adresleri ev interneti olarak kullanıcılarında gözükmektedir. Bu sayede giriş çıkışlar oldukça rahat bir şekilde yapılabilmektedir. Proxy adreslerinin ev interneti olarak gözükmesi Usko Proxy yani knight online sunucuları tarafından tespit edilemez.

Knight Proxy Hizmeti

Knight online proxy aktif müsaitliği yurt içinde ve yurt dışında çalışmakta ve hizmet vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında çalışılan operatör firmalarına aktif müsait olma durumuna izin verilmektedir. Knight proxy anlık müsaitlik sağlayan altyapılar Vodafone proxy, Türk Telekom proxy, Turkcell proxy, türk net proxy ve Dsmart proxy altyapıları üzerinden anlık müsaitliğe göre sağlanmaktadır.

Aktif müsait durumu olarak mevcut olan 4.200+ proxy mevcuttur. Kullanıcılara iletilen özel proxy adresi ev adresi olarak geçmektedir. Tüm projesi adresleri testleri tamamen yapılmıştır. Daha önce herhangi bir ban durumu olmamıştır. Sağlam Proxy bünyesinde kullanıcılarına kesintisiz, sınırsız ve güvenilir bir hizmet verilmektedir. Knight proxy kullanıcılar için hızlı sipariş teslimatı gerçekleştirmektedir. Teslimat satın alım yapıldıktan hemen 15 dakika sonra kullanıcı tarafına gerekli kontroller yapıldıktan sonra manuel olarak teslim edilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.