Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Futbolcular Derneği’ni kabul etti

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Futbolcular Derneği’ni kabul etti
2

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Futbolcular Derneği başkanı, dernek yardımcısı ve sporcularını kabul etti.

Kurumsal Web Tasarım

KKTC (İGFA) – KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkun ve sporcularını kabul ederek görüştü.

Kabulde yaptığı konuşmada, kendisinin de bir dönem futbol oynadığını, kulüp başkanlığı yaptığını, farklı makamlarda bulunduğu dönemlerde de futbola hizmet verdiğini, kulüplerin ekonomik ve altyapı çalışmalarına katkı koyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, gençlerin futbolda başarı göstermesi temennisinde bulundu. Ambargolara rağmen futbolun her geçen gün daha da geliştiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, çok sayıda takım, saha ve iddialı futbolcuların bulunduğunu dile getirerek pandemiye rağmen kulüplerin, şampiyon olmak için çaba sarf ettiğini söyledi.

KKTC Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay da, KKTC’nin en yüksek makamında futbolun içinden gelen biriyle diyalog halinde olmalarının mutluluk verici olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın tüm içtenliği ve samimiyeti ile kendilerine kucak açtığını, faaliyetlerini dinleyip güncel sorunlara çare bulabilmek için çözüm üretici tavır sergilediğini ifade eden Korbay, kendilerini kabul ettiği için Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.